Къща за гости „Одмор“, с.Церово

Къща за гости „Одмор“ е Вашето мечтано място за почивка сред спокойствието и чистия въздух на планината, предлагаща домашен уют и истински комфорт за едно незабравимо преживяване. В къщата се предлагат пет самостоятелни апартамента със собствен вход, в които са обособени отделни спални помещения, дневна с мека мебел и телевизор, оборудван кухненски кът за приготвяне на храна, баня и тоалетна. От всички апартаменти се открива невероятна гледка към скалистите планини, както и към двора на къщата, в който е изграден басейн. На разположение на гостите е и просторна лятна кухня с барбекю, кухненски кът и достатъчно места за събиране на голяма компания. Под нея се намира и уютна механа с камина за зимните месеци.
За любителите на колоезденето предлагаме планински велосипеди.
Капацитетът на цялата къща е 16+7 места. Цените варират в зависимост от броя на настанените гости, продължителността на престоя и винаги могат да бъдат договорени индивидуално ;). За по-подробна информация за цените, посетете нашия уебсайт odmor.bg или ни се обадете на посочения телефон.
Районът около с. Церово е изключително живописен и подходящ за активна почивка – разходка по екопътеки, на които се намират няколко великолепни водопада, скално катерене на Лакатнишките скали- люлката на българския алпинизъм, посещение на манастири (Черепишки и Седемте престола), рафтинг или риболов на р. Искър.

Адрес: Махала Гламек, с.Церово

Телефон за контакт: 088 522 3120

Уеб сайт: https://odmor.bg/

Фейсбук страница: линк