Хотел и ресторант „Soleil“, гр.Своге

Ако сте ценители на вкусната храна и добрата напитка, които са приготвени специално за Вас от екип от специалисти, то пица-ресторант „Soleil“ определено ще Ви хареса. Изискан ресторант в град Своге, намиращ се в полите на Стара планина и само на 30км от столицата.

Ние Ви предлагаме спокойна и харизматична обстановка, която ще Ви накара да се почувствате като у дома. Ще имате възможност да пробвате богато меню с висококачествени ястия и напитки, докато бъдете обслужвани от усмихнати и позитивни професионалисти, грижещи се за Вашето настроение и удобство. Добре подбран музикален фон ще допринася за приятната атмосфера. През лятото можете да се насладите на прекрасната ни градина, която предлага уют и усамотение сред шума на очарователния град.

Пица-ресторант „Soleil“ е подходящ както за бизнес срещи, обеди, вечери и официални тържества, така и за частни събития, събирания с приятели или романтична вечеря в елегантна обстановка. За желаещите да пренесат изкушенията от ресторанта на частното си парти, предлагаме и специално подбран кетъринг и украса, съобразени изцяло с Вашите предпочитания, които несъмнено ще направят празника Ви незабравим.

Също така предоставяме възможността на нашите клиенти да се възползват от стаите за гости, които се намират непосредствено над разкошния ресторант, готови да Ви осигурят необходимия комфорт след дългия и емоционален ден.

Адрес: ул.“Цар Симеон“ № 11 А,  гр. Своге

Телефон за контакт: 088 500 3050

Уеб сайт: http://www.soleilbg.com/

Фейсбук страница: линк